EZER BEWIND
LICHT AAN 'T EINDE VAN DE TUNNEL

Ezer Bewind

Het Hebreeuwse woord dat met hulp of helper is vertaald, is ezer. Ezer Bewind ondersteunt dan ook daar waar nodig en waar kan in samenwerking met u als cliënt, directbetrokkenen, hulpverleners en zorginstellingen.

Ezer Bewind is vanuit onze vestigingsplaats in Lelystad werkzaam in regio Noord (provincie Flevoland, Noord-Holland en omstreken). Wij zijn een jong en gedreven organisatie met ervaring op het gebied van beschermingsbewindmentorschapcuratele en budgetbeheer. Onze diensten bieden wij aan mensen die door omstandigheden van uiteenlopende aard tijdelijk geen zorg kunnen dragen voor hun financiële belangen.

Wij hebben ervaring met cliënten met diverse problematiek en uit multiprobleemgezinnen die wij begeleiden naar een zelfstandig gezonde financiële toekomst. Bijvoorbeeld wanneer u ziek bent (geworden), last heeft van psychische problemen, een beperking heeft of verslaafd bent (geraakt). Maar ook wanneer er een heftige situatie heeft plaatsgevonden (zoals echtscheiding of overlijden) kan het zijn dat al het andere in uw leven naar de achtergrond is verdwenen, waardoor u het gevoel hebt de regie over uw geldzaken en administratie te zijn kwijtgeraakt.

Als u (hierdoor) schulden hebt, staat u onder grote druk. Uit onderzoek is gebleken dat door schulden chronische stress ontstaat. Door deze stress is het lastiger om verstandige plannen voor de lange termijn te maken, waardoor de schulden zich kunnen opstapelen. Ezer Bewind helpt u graag deze vicieuze cirkel te doorbreken.

Herkent u zichzelf of iemand anders in bovenstaande omschrijving? Neem dan geheel vrijblijvend contact ons op. Wij helpen u graag verder.

 
 
 
 
Opbellen
E-mail